26 jan. 2012

Använder Twitter för att följa de politiska debatterna

Twitter Blogg: Använder Twitter för att följa de politiska debatterna #navbar-iframe {display: block} Twitter BlogUsing Twitter att följa de politiska debates4717096911572430765Sunday, 15 januari, 2012As av primärfärgerna rulla på, så gör de politiska samtal på Twitter. Om du vill vara först med att höra vad sker på kampanjen trail som utspelar sig i realtid, här är en lista över konton föreslår vi att du följer för att komma i mitten av åtgärden.

Att få den senaste informationen och kommentar av följande kandidater, är experter, journalister och andra väljare en av de bästa sätten att hålla dig informerad. Och det finns ett annat sätt att göra din röst hörd på Twitter, särskilt under debatterna. Twitter ger alla lika och oöverträffad tillgång till många av de mest inflytelserika aktörerna i valet. Och vi vet att när du tweet, de lyssna.

I morgon kväll, på Fox News republikanska debatten i South Carolina, dina Tweets kommer att låta värd Bret Baier, musikutbud analytiker, tittare och kandidaterna själva vet dina tankar under kvällen.

Vi har gått igenom detta innan – så här är en påminnelse om hur du kan ha din åsikt:

När en kandidat svarar på en fråga, tweet den personens namn med #answer (om du tror de besvarade frågan) eller #dodge (om du tror de, väl, skuggas den). Titta på de levande resultat vid live.foxnews.com.To ytterligare delta i konversationen, inkludera den debatten officiella hashtag (#scdebate) i dina Tweets, eller söka efter att hashtag på Twitter.com för att se vad alla andra säger.Posted by @ på 5: 44 PM
Senaste från @ TwitterDiscover mer · Alla videor →

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com