2 feb. 2012

Street View: din vänliga campus tour guide

2012-1/11 06: 00: 00 AMFor många, i början av ett nytt år är också början på en ny termin. Oavsett om du är elev aktuella försöker att bekanta dig med campus, kan en sökande bedöma dina alternativ eller en alumn känsla nostalgisk, funktionen Street View i Google Maps vara din tour guide utan den bakåt promenader. Vi nyligen lagt till bilder av flera universitet Campus till de befintliga särskilda samlingarna som redan finns tillgängligt via Street View genom vår Partner Program. Låt oss ta en guidad visning av några av de många vackra Campus runt om i världen.

I Tokyo's Shinjuku ward, kan du hitta Wasedauniversitetet. Grundades 1882 och är det känt för att producera några av de översta japanska politiker och företagsledare i nutidshistoria. Kolla statyn av Okuma Shigenobu, som grundade universitetet.


Visa större karta
Halfway around the world, vi kan besöka universitetet i Glasgow i Skottland. Grundades 1451, detta universitet är en av de äldsta i världen, och fjärde äldsta i engelska sett världen. En rundtur på magnifika campus början West Quadrangle av huvudbyggnaden.


Visa större karta
Gränsöverskridande Stanford University, som grundades år 1891 i Palo Alto, Kalifornien Located nära Googles högkvarter i Mountain View, både av våra grundare Larry Page och Sergey Brin, närvarade vid Stanford för deras högre studier i USA och hopp Atlanten. Utforska campus början palm-fodrad viktigaste quad med utsikt över Hoover Tower.


Visa större karta
Studenter, notera: även om din campus är nu tillgängligt i din webbläsare, du måste gå till klass! Visa andra bildspråk samlingar av populära universitet runt om i världen finns en fullständig lista över högskolor eller besök några fler höjdpunkter i galleriet Street View.

Postat av Chris Fiock, Program Manager för gatuvyn

(Cross-bokförts på Lat Long bloggen)Permalänk

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com