30 jan. 2012

Google Earth 6.2: En vacker värld

type='html'>
I dag lanserar vi den senaste versionen av Google Earth. Google Earth 6.2 är den vackraste Google Earth-versionen hittills, med ett mer sömlöst bildspråk och ett nytt sökgränssnitt. Dessutom har vi infört en funktion som gör att du snabbt och enkelt kan dela en bild från Google Earth med familj och vänner på Google+.
Google Earth-globen är tillverkad från en mosaik av satellit- och flygbilder tagna vid olika datum och ljus- och väderförhållanden. På grund av denna variation kan utsikten över jorden från hög höjd ibland verka lite ojämn.

I dag inför vi ett nytt sätt att skapa bilder som jämnar ut detta lapptäcke av bilder. Slutresultatet är en nytt sätt att uppleva bilder av jorden genom att vi bevarar de unika strukturerna av världens mest utmärkande geografiska landskap, utan en lapptäcke-effekt. Denna förändring berör både mobila och stationära versioner av Google Earth. Denna förändring kommer att finnas tillgänglig i alla versioner av Google Earth men 6.2-versionen erbjuder den bästa visuella upplevelsen för denna nya data.

Dela med dig av dina upptäckter via Google+
Google Earth är ett bra sätt att virtuellt upptäcka jorden, oavsett om du vill återbesöka gamla favoritställen eller titta på en framtida semesterplats. Med uppdateringen till Google Earth 6.2 har vi lagt till valmöjligheten att dela en skärmdump av det du tittar på i Google Earth genom Google+. Om du redan har uppgraderat till Google+ kan du dela med dig av de platser som du virtuellt besöker till dina cirklar.

För att testa denna funktion, vänligen logga in på ditt Google-konto som syns uppe i det högra hörnet när du använder Google Earth och klicka på “Dela”. Oavsett om det är bilder av berg, hav, öknar, 3D städer eller din favorit pizzeria i Street View - du kan nu uppleva alla dessa platser tillsammans med andra på Google+.
Sökförbättringar
Vi har också uppdaterat sökfunktionen i Google Earth. Förutom att effektivisera den visuella designen av sökpanelen, har vi också möjliggjort samma Autoslutföra-funktion som är tillgänglig i Google Maps. Vi har också infört söklager som visar alla relevanta sökresultat (inte bara de tio bästa) men också vägvisningar för cykling, kollektivtrafik och promenader. Om du är sugen på lite miljöombyte eller letar efter en ny väg till jobbet, kan du nu använda Google Earth för att generera och visualisera alla dina olika alternativ.
Ladda ner Google Earth 6.2 och börja upptäcka och dela i dag!

Postad av Andreas Svenungsson, Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com