3 feb. 2012

Sök, plus din värld

1/10/2012 06: 29: 00 AMGoogle Sök alltid har om att hitta de bästa resultaten för dig. Innebär ibland resultaten från offentliga webben, men ibland det innebär ditt personliga innehåll eller saker som delat med dig av människor du bryr dig om. Dessa underbara människor och detta rika personliga innehåll saknas för närvarande från sökrutinen. Sök är fortfarande begränsad till ett universum av webbsidor skapade offentligt, mestadels av människor du aldrig har träffat. Idag, ändrar vi som genom att väcka din värld, rikt med människor och information i Sök.

Sök är ganska häpnadsväckande att finna att en nål i en höstack miljarder webbsidor, bilder, filmer, nyheter och mycket mer. Men tydligt, det är inte tillräckligt. Du bör också kunna hitta dina egna grejer på webben, de personer som du känner och saker som de har delat med dig, liksom de personer du inte känner till men kanske vill... allt från en sökruta.

Vi omvandla Google till en sökmotor som förstår inte bara innehållet, men också människor och relationer. Vi började denna omvandling med Social Search, och i dag vi tar ytterligare ett stort steg i denna riktning genom att införa tre nya funktioner:
Personliga resultaten, som gör att du kan hitta information just för dig, t ex Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com