28 jan. 2012

Uppdatera vårt sekretessavtal och användningsvillkor

1/24/2012 01: 30: 00 PMIn bara över en månad kommer vi att göra vissa ändras till vår sekretesspolicy och Googles användarvillkor. Här grejer frågor, så vi ville förklara vad är föränderlig, varför och vad dessa förändringar innebär för användare.

För det första, vår sekretesspolicy. Trots trimmar vår politik i 2010, har vi fortfarande mer än 70 (Ja, du läste rätt … 70) integritet dokument som täcker alla våra olika produkter. Detta tillvägagångssätt är ganska komplicerade. Det är också i strid med våra ansträngningar för att integrera våra olika produkter mer noggrant så att vi kan skapa ett vackert enkla, intuitiva användargränssnitt Google.

Så vi rulla ut en ny huvudsakliga policy som omfattar flesta av våra produkter och förklarar vilken information vi samlar in och hur vi använder den, på ett mycket mer läsbart sätt. Vi har att hålla en handfull separata sekretessmeddelanden av rättsliga och andra skäl, hade vi konsoliderar mer än 60 till vår viktigaste sekretesspolicy.

Tillsynsmyndigheter globalt har krävt kortare, enklare sekretesspolicy – och med en politik som omfattar många olika produkter är nu ganska standard över webben.

Dessa ändringar kommer att träda i kraft den 1 mars, och vi börjar att meddela användare idag, bland annat via e-post och ett meddelande på vår hemsida.Vad innebär detta i praktiken? Den huvudsakliga förändringen är för användare med Google-konton. Vår nya sekretesspolicy tydliggör att vi kan kombinera informationen du har från en tjänst med information från andra tjänster om du har loggat in. Vi ska i korthet behandlar dig som en enskild användare över alla våra produkter, vilket innebär en enklare och mer intuitivt Google upplevelse.

Vårt nyligen lanserade personliga sökfunktionen är ett bra exempel på de coola saker som Google kan göra när vi kombinera information över produkter. Våra sökrutan nu ger dig stor svar inte bara från webben, men dina personliga saker också. Så om jag söker restauranger i Munich, kan jag se Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com