31 jan. 2012

IPv6: countdown to launch

2012-1/17 09: 45: 00 AMToday, vi gå med Internet Society och flera stora Internet företag presentera världen IPv6-starta, en samordnad lansering av nästa generations Internet protocol på 6 juni 2012. Detta bygger på framgång och dynamiken i förra årets World IPv6-dagen genom att lägga till viktiga bidrag från Internetleverantörer och hem nätverk leverantörer. Med världen IPv6-starta, ska vi gemensamt stänga luckorna och börja att leverera en end-to-end, nästa generations Internet.

IPv6 är en ersättning för den aktuella versionen av Internetprotokollet, IPv4, som körs snabbt av adresser. Den ursprungliga IPv6-specifikationen publicerades mer än 15 år sedan, men för de flesta Internet ingenjörer hela karriär dess distribution har alltid varit i framtiden. Nu är det äntligen här. Den omfattande utbyggnaden av IPv6 banar väg för koppla ihop miljarderna enheter som genomsyrar vår livesーboth fast och mobil, från den största cloud computing tjänster till de minsta sensorerna.

Bara ett år sedan, meddelade vi vårt deltagande i världen IPv6-dag. Sedan dess utarmat IPv4-adressen globala fria poolen var officiellt, vart och ett av de fem regionerna runt om i världen som tar emot en sista Adressblock. Strax efter Asien-Stillahavsregionen uttömt sina fria IPv4-adresspoolen. Hundratals webbplatser runt om i världen som aktiverat IPv6 för en flygning som 24-timmars test juni förra året. Den här gången kommer att IPv6 bo.

För Google, världen IPv6-starta innebär att praktiskt taget alla våra tjänster, inklusive sökning, blir Gmail, YouTube och många fler, tillgänglig för världen över IPv6 permanent. Tidigare endast deltagare i Google över IPv6-programmet (flera hundra tusen användare, inklusive nästan alla Google anställda

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com