31 jan. 2012

Inte censurera Internet

2012-1/17 09: 40: 00 PMYou kanske märker många av dina favoritwebbplatser ser olika idag. Wikipedia är ned. WordPress är mörk. Vi är censurera vår hemsida logotyp och ber er att framställning kongressen. Vad är big deal?

Just nu i Washington D.C. överväger kongressen två lagförslag som skulle censurera Internet inte och medför betungande förordningar om amerikanska företag. De är kända som de skydda IP-Act (PIPA) i senaten och den stoppa Online piratkopiering Act (SOPA) i kammaren. Här är vad de skulle göra:
PIPA & SOPA kommer att censurera Internet. Dessa växlar skulle bevilja nya befogenheter att brottsbekämpning att filtrera på Internet och blockera tillgång till verktyg för att komma runt dessa filter. Vi vet av erfarenhet att dessa befogenheter är på önskelista förtryckande regimer i hela världen. SOPA och PIPA också avskaffa vederbörlig process. De ger incitament för amerikanska företag att stänga, blockera åtkomst till och slutar betjäna U.S. och utländska webbplatser som copyright och varumärke ägare hävdar är olagliga utan vederbörlig process eller ett orättfärdigt riktade webbplats förmåga att söka återlämnande.PIPA & SOPA riskerar vår industri meritlista av innovation och skapande av arbetstillfällen. Dessa växlar skulle göra det enklare att stämma laglydiga företag i USA. Laglydiga betalning processorer och Internet reklamtjänster kan vara föremål för dessa privata rättigheter för åtgärden. SOPA och PIPA skulle du också skapa skadliga (och osäkert) teknik uppdrag på US Internet företag, federala domare förutspå tekniska åtgärder som dessa företag för att stoppa bad aktörer, och eventuellt införa inkonsekvent betalningskrav på dem.PIPA & SOPA kommer inte att hindra piratkopiering. Dessa växlar skulle inte bli av med pirat platser. Pirate platser skulle bara ändra sina adresser för att kunna fortsätta sin brottsliga verksamhet. Det finns bättre sätt att adress piratkopiering än be företag i USA att censurera Internet. Utländska oseriösa webbplatser finns i det för pengarna, och vi anser att det bästa sättet att stänga dem är att skära av deras finansieringskällor. Som ett resultat stöder Google alternativa metoder som öppna Act.Fighting online piratkopiering är oerhört viktigt. Vi satsar mycket tid och pengar i denna kamp. Bara förra året vi agerat på borttagning upphovsrättsklausulerna för mer än 5 miljoner webbsidor och investerat mer än 60 miljoner dollar i kampen mot annonser som visas på dåliga webbplatser. Och vi tycker det är mer som kan göras här – vilja målinriktad och fokuserad steg att skära av penningmängden till utländska pirat webbplatser. Om du avskurna pengar flödet klippa du incitament att stjäla.

Eftersom vi anser att det är ett bra sätt att inte orsakar oavsiktliga skador på webben, vi ansluta oss Wikipedia, Twitter, Tumblr, Reddit, Mozilla och andra Internet-företag i tala ut mot SOPA och PIPA. Och vi ber dig att underteckna ett upprop och ansluta sig till de miljoner som redan nått till kongressen genom telefonsamtal, brev och framställningar ber dem att ompröva SOPA och PIPA.

Postad av David Drummond, SVP företagsutveckling och Chief Legal OfficerPermalink

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com