30 jan. 2012

Att hålla vår miljöstyrning och arbetsplatsen höga säkerhetsnormer

1/19/2012 04: 30: 00 AMFor det senaste året har våra datacenter team har arbetat med ett projekt för att föra våra anläggningar ännu högre standarder för hantering och arbetskraft miljösäkerhet. Nyligen fick vi den goda nyheten att vårt arbete betalas ut.

Alla våra amerikanska ägs och drivs datacenter har fått ISO 14001 och OHSAS 18001 certifiering. Vi är det första största Internet tjänster företaget att få extern certifiering för dessa höga krav på alla våra U.S. datacenter.I ett nötskal, båda standarderna är uppbyggd kring ett mycket enkelt koncept: säga vad du ska göra och sedan gör som du säger – och sedan hålla förbättra. Normerna som säger vilka viktiga element är skyldiga, men inte hur man gör – den del upp till oss. Så vi satt några utmanande mål för oss själva, och vi frågade våra revisorer att bekräfta att vi har följt dem.

Här är ett exempel på typ av förbättringar som vi har implementerat: precis som de flesta datacenter, har vårt säkerhetskopiering nödgeneratorer å att hålla saker igång i händelse av ett strömavbrott. För att minska miljöpåverkan från dessa generatorer, vi har gjort två saker: för det första vi minimerade mängden körtid och behovet av underhåll av dessa generatorer. För det andra, arbetade vi med olja och generator tillverkarna att förlänga livstiden mellan oljebyte. Hittills har vi lyckats minska våra oljekonsumtionen i dessa generatorer med 67 procent.

Ett andra exempel: var och en av våra servrar i datacentret har ett batteri ombord att eliminera eventuella avbrott i vår strömförsörjning. För att säkerställa säkerheten för miljön och våra arbetare, utarbetat vi ett system för att se till att vi hanterar, paketera, fartyg och återvinna varje enskilt batteri ordentligt.

Dessa är bara två delar av vad slutligen läggs till ett omfattande system för politiken att våra data center Team följer i sin dagliga verksamhet. Vi gör detta eftersom vi vill vara gold standard inom miljö och arbetskraft säkerhet, och eftersom vi bryr oss om de samhällen där vi lever och arbetar. Detta är ytterligare ett skäl till du kan känna sig säker på att när du använder våra produkter, du gör ett miljömedvetet val.

Våra datacenter i följande U.S. platser har mottagit denna dubbla certifiering. Vi planerar att fortsätta certifiering i våra europeiska datacenter samt.
Dalles, Ore.Council Bluffs, IowaMayes län, Okla.Lenoir, N.C.Monck's Corner, S.C.Douglas län, Ga.Posted av Joe Kava, Senior Director, data center byggande och operationsPermalink

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com