29 jan. 2012

Förnya gamla resolutioner för det nya året

1/20/2012 01: 29: 00 PMAs vi huvudkontor till 2012, vi har fast vissa gamla resolutioner — behovet av att fokusera på att bygga upp fantastiska produkter som miljontals människor älskar att använda varje dag. Att medel tar en hård titt på produkter som replikerar andra funktioner, inte har uppnått det löfte som vi hade hoppats eller kan inte vara korrekt integreras i de samlade erfarenheter som Google.

Här är en uppdatering av vissa produkter som kommer att vara kopplade, anskaffas på öppna eller stegvis ut under de kommande månaderna:
Google Message kontinuitet (GMC): I December 2010 vi lanserat en e-katastrofen återvinning produkt för företagskunder som använder Googles molnet för att säkerhetskopiera e-post ursprungligen skickas eller tas emot i en på plats, Microsoft Exchange system. I tid eftersom vi lanserade har vi sett hundratals företag teckna den. Som jämförelse kan nämnas att samma tid, har vi sett miljontals företag flyttar helt till molnet med Google Apps, kommer i åtnjutande av funktioner för katastrofåterställning inbyggda direkt i Apps. Framåt kommer vi har beslutat att inrikta våra ansträngningar på Google Apps och avsluta stöd för GMC. Aktuella GMC kunder kommer att kunna använda GMC för varaktigheten av deras avtal och uppmanas att överväga att använda Google Apps som sina primära meddelande- och samarbetsklienten plattform.Google Sky karta: Här app skapades av ett halvdussin handlar hos Pittsburgh i sin 20 procent tid att visa upp fantastiska funktioner av sensorer i de första generationens Android telefonerna och erbjuda ett fönster till himlen. Sedan vi lanserade verktyget 2009, har vi lyckats dela vår passion med mer än 20 miljoner Android användare. Vi kommer att öppna-sourcing Sky karta och samarbetar med Carnegie Mellon University i ett partnerskap som kommer att se ytterligare utveckling av Sky karta som en serie av studenten projekt.Needlebase: Vi avgående denna data management plattform, som vi köpt från ITA Software, den 1 juni 2012. Tekniken som skall utvärderas för att integreras i Googles andra data-relaterade initiativ.
Picnik: Förvärvade vi här online photo editor 2010. Vi avgående tjänsten den 19 April 2012 så Picnik laget kan fortsätta skapa fotoredigering magi över Google-produkter. Du kan hämta en zip-fil för dina skapelser genom Picnik Autocenter eller kopiera dem till Google

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com