31 aug. 2011

Dr Datorservice och Dataservice i Helsingborg

Dr Datorservice och dataservice i Helsingborg erbjuder olika tjänster inom hela området av data- och dator- service.  Vi arbetar med all typer av datorservice för datorer som gått sönder.

Dr Datorservice i Helsingborg har 100% sekretess till alla våra kunder. För att underlätta investeringar erbjuder Dr Datorservice i Helsingborg finansiering i olika former. Att satsa på att erbjuda bra datorservice tycker vi är viktigt. Detta gör vi genom att erbjuda er att teckna ett datorserviceavtal med oss. Då får du förtur till all vår support för datorservice och dataservice samt garantitid på alla våra åtgärder osv från oss på din datorservice.

Vi på Dr Datorservice och dataservice i Helsingborg erbjuder på platsen service till alla våra kunder, å kan därmed erbjuda förmånliga och kunkurrenskraftiga priser tll er. Samt vi har en fast felsöknings avgift, och därefter får man ett fast pris på vad det kommer att kostar att åtgärda felet.

Dr Dataservice i Helsingborg råder ej över prisförändringar på marknaden, därför kan prisjusteringar förekomma.

Dr Datorservice och Dataservice i Helsingborg Tel 0737-38 30 38 eller e-post: post@dr-data.info


Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. MVH www.2B4Y.com

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com