28 jan. 2012

Nu lanserar vi Sidor i Google+

type='html'>
I vårt dagliga liv får vi kontakt med alla typer av människor, platser och företeelser. Vi har vänner och familj men också idrottslag som vi hejar på, stamfik som vi ofta går till, ideella frågor vi stöder och TV-program som vi inte kan sluta titta på.

Hittills har Google+ fokuserat på att koppla samman människor - men vi vill att du ska kunna skapa relationer med allt det du bryr dig om, från lokala företag till globala varumärken. Därför lanserar vi idag Google+ Pages, “Sidor i Google+”, över hela världen.Sidorna och människorna, det bästa av två världar
Google+ har sedan dess början varit en plats där vi delar information från verkliga livet. Sidor i Google+ är inget undantag. Bakom varje sida står trots allt en passionerad grupp människor och vi tycker att du ska kunna komma i kontakt med dem också, vare sig det gäller att videochatta med det lokala bageriet i realtid, diskutera din garderob med favoritklädmärket eller följa ett band på turné. Sidor i Google+ ger nu liv till mycket av det som vi upplever som viktigt i den verkliga världen. Och genom att lägga till dem i våra kretsar, såväl sidorna som människorna bakom dem, kan vi skapa varaktiga band med det som betyder mest för oss.

Sidor i Google+ kan också hjälpa företag och varumärken att få kontakt med sina kunder och fans. Användarna kan enkelt rekommendera ett företags produkter eller tjänster genom +1 eller lägga till företaget i en av sina kretsar för en mer långsiktig kommunikation eller en face-to-face-dialog. Allt ett företag behöver göra är att börja dela sin information på Google+.

Det finns redan ett antal sidor tillgängliga, exempelvis H&M, FC Barcelona, Pepsi, Toyota, Burberry, Rädda Barnen, Fox News, och Angry Birds. Och Google själva såklart (samt Google+). Men från och med idag kan alla organisationer skapa sitt eget hörn i Google+. Så häng med i vår community: plus.google.com/pages/create.

Direct Connect från Google sök
Det görs miljarder sökningar på Google varje dag och många av dessa gäller företag och varumärken. Dagens lansering av Sidor i Google+ kan hjälpa våra användare att omvandla sina sökningar till meningsfulla kontakter. Vi kommer att lansera två sätt som man kan lägga till Sidor i sina Google+-kretsar direkt från Googles sök. Det första sättet är att inkludera Sidor i Google+ i sökresultaten och det andra är en funktion som kallas Direct Connect.

Kanske tittar du på en filmtrailer eller så har du hört att ditt favoritband kommer till stan. I båda fallen vill du få kontakt med dessa direkt och Direct Connect gör detta enkelt - till och med automatiskt. Det är bara att gå in på Google och söka efter "+" och därefter den sida du är intresserad av, så hamnar du direkt på deras sida i Google+ och kan lägga till dem i dina kretsar.

Direct Connect fungerar i nuläget för ett begränsat antal sidor men många fler är på väg. Under tiden kan organisationer och företag läsa mer om Direct Connect i vårt hjälpcenter.Med Google+ strävar vi efter att hitta ett sätt att umgås på internet som är likt sättet vi umgås i vårt dagliga liv, exempelvis hur vi kommunicerar och delar saker med varandra. Dagens lansering av Sidor i Google+ för oss lite närmare vårt mål, men vi har fortfarande massor av förbättringar inplanerade och långt kvar innan vi är klara. Stay tuned!

Postat av Vic Gundotra, Senior Vice President of Engineering

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com