25 jan. 2012

Följa tillståndet i unionen på Twitter

Twitter Blogg: Följ tillståndet i unionen på Twitter #navbar-iframe {display: block} Twitter BlogFollow staten i unionen på Twitter1876561024589292790Tuesday, 24 januari 2012-han skall då och då ge till kongressen information om tillståndet i unionen och rekommendera deras övervägande sådana åtgärder som han skall bedöma nödvändiga och lämpliga.
–The konstitutionen av Förenta staterna, artikel II, avsnitt 3

Varje år, levererar ordföranden för Förenta staterna ett slags "status update" och hans förslag till nya initiativ till ett gemensamt möte i kongressen. I början var det ett privat meddelande mellan två grenar av regering. Det är idag mycket en offentlig händelse som miljontals amerikaner, liksom människor världen runt, lyssna på.

Vill du ha en titt bakom kulisserna av #SOTU? Här är historien om hur det kommer tillsammans youtube.com/watch?v=FxwcJx…
— I Vita huset (@ whitehouse) 24 januari 2012
Ikväll på 9 pm ET/6 pm PT, ordförande @ BarackObama kommer att leverera hans fjärde delstaten nationen. Oavsett om du tittar på TV eller lyssna på radio, ska du få en rikare, 360-graders upplevelse av vad han säger och reaktioner på det när du följer lever på Twitter. Här är hur:

Förbered din tidslinje: se mer från ordförande genom att följa @ WHLive och @ whitehouse och följ reaktionen från republikanska presidentkandidaterna. Mer än 450 medlemmar i amerikanska representanthuset och senaten har Twitter redovisning. Vi förväntar oss att många kommer att tweeting sina tankar från kammaren. Och om du tittar på på C-SPAN2, du kommer att kunna se deras Tweets på skärmen i realtid samt.

Gör din röst hörd: delta i konversationen genom att lägga till hashtag #SOTU din Tweets. Omedelbart efter debatten blir en grupp vita huset tjänstemannanivå redo att svara på dina frågor när du lägger till hashtags #WHchat och #SOTU i dina Tweets. Och om du har någonting att säga om särskilda delar av tal eller ämnen, kan du inkludera en av de följande officiella hashtags från Vita huset:

#Jobs
#Manufacturing
#Energy
#Education
#Fairness

Republikanska ledare kommer att frågor som använder #SOTUGOP. För mer på #SOTU-relaterade Q & som denna vecka besöker http://wh.gov/sotu och http://gop.gov/sotu.

Få realtidsanalys som tal utspelar sig: logga in på Twitter och Sök efter hashtag #SOTU att se kommentarer och idéer från många perspektiv om tal. (Förra året, mer än 80% av Tweets om tillståndet i unionen används #SOTU hashtag.)Posted by @ på 11: 14 AM
Senaste från @ TwitterDiscover mer · Alla videor →

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com