26 jan. 2012

#Answer och #dodge resultaten för Fox debatten

Twitter Blogg: #answer och #dodge resultaten för Fox debatt #navbar-iframe {display: block} Twitter BlogThe #answer och #dodge resultat för Fox debate2064762589675514162Monday, 16 januari, 2012Tonight, fältet Återstående republikanska kandidater tog till scenen i South Carolina att deras fall till väljarna. Under hela debatten uppmuntrade Fox News tittare att gradera varje kandidats svar i realtid genom tweeting #answer eller #dodge plus kandidatens namn.

Från Juan Williams refererar till Tweets från sin tidslinje i att trycka Newt Gingrich att klargöra ett svar, värd Bret Baier ställer kandidaterna frågor från Twitter användare, du var en del av debatten konversationen – online och på TV.

Vi samarbetar med massa relevans att spåra de #answer och #dodge uppgifterna. Den tweeting var omedelbar, ger en rik realtid bild av publikens reaktion på varje kandidats svar inom 15-30 sekunder. Här är några av höjdpunkterna debatt:

Newt Gingrich
Efter en långsam start och en netto #dodge rating för ett svar på hans senaste tidens attacker mot Mitt Romney rekord på Bain Capital förvärvas Gingrich starka #answer omdömen för mycket av resten av debatten. Hans högsta #answer toppar kom under hans kommentarer om arbetslöshet och hans svar till Juan Williams om characterizing President Obama som en "livsmedel stämpel ordförande."(Klicka för att förstora)

Mitt Romney
Samtidigt genererar den högsta totala volymen Tweets bland kandidaterna, tillbringade Romney större delen av debatten med netto Twitter användaren reaktion fast i #dodge territorium. Tidigare Massachusetts guvernörens förklaring inte släppa sin skatt poster skapas den mest betydande #dodge reaktionen, men Romney gjorde #answer omdömen för sitt svar på Medicare och sociala reformer och sin vägran att förhandla med talibanerna.(Klicka för att förstora)

Svar på de andra kandidaterna:

Rick Perrys största Twitter reaktion kom rätt i slutet av debatten, som Twitter användare belönade honom genom att notera #answer för hans svar på en fråga om invandring.

Användare tweeted att Rick Santorum största #dodge i natten var i hans svar på frågor om gun kontroll, men de applåderade hans svar på sysselsättningen.

Ron Paul såg sin mest betydande antal #dodge röster i svar runt utrikespolitik.Posted by @ på 10: 24 PM
Senaste från @ TwitterDiscover mer · Alla videor →

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com