7 maj 2011

Om kraften i mobil marknadsföring IDG.se - Störst på IT, dagliga IT-nyheter, tester, forum, guider och nyhetsbrev mm

Mobila Affärer - Pontus Jeppsson» Blogg-arkiv » 2:53 om kraften i mobil marknadsföring IDG.se - Störst på IT, dagliga IT-nyheter, tester, forum, guider och nyhetsbrev mm:

"En kort, kul och pedagogisk film som Google tagit fram, som visar varför mobilmarknadsföring är en av de i särklass kraftfullaste kanalerna just nu. Filmen visar data från en stor undersökning Google har gjort. Några siffror jag tycker är särskilt intressanta:

33 % använder smartphones samtidigt som de tittar på tv. Mobilen är ett primärmedium när tv:n har blivit sekundärmedium.
79 % använder smartphones som hjälp när de gör inköp, och 70 % använder mobilen när de är i en butik. 74 % gör inköp baserat på information de hittat via mobilen.
71 % av smartphoneanvändare letar efter information i mobilen efter att ha sett en annons, antingen en mobilannons eller en annons i andra medier. Det visar tydligt hur viktigt det är för alla företag att se till att informationen till kunderna är mobilanpassad."

Skriv gärna kommentarer och debattera vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com