5 maj 2011

Högberg.gruppen AB - Sociala medier och varumärket - Mynewsdesk

Högberg.gruppen AB - Sociala medier och varumärket - Mynewsdesk:

"Det är mycket prat om sociala medier och den impact som de har på ditt varumärke. Men egentligen är det väl inget nytt under solen. Du äger inte ditt varumärke utan det ägs av din omvärld, vad de tycker och tänker om dig och ditt företag. Detta är en sanning som vi känner till sedan länge. I dag så är det en sanning som är påtaglig eftersom de sociala medierna, bloggar, twitter, facebook etc påverkar ditt varumärke blixtsnabbt. De sociala medierna påverkar dig och ditt varumärke med en intensitet som extremt kraftfull, finns du inte där och bevakar vad som sägs om dig/ditt företag/din produkt är avgörande för ditt varumärke. Det är viktigt att du har en strategi för hur du ska synas via de sociala medierna och att du är medveten om att det är en del av ditt varumärke. Och har du det så är det en fantastisk del av din marknadsföring och din kommunikation."

Skriv gärna kommentarer och debattera vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com