9 maj 2011

Är det en bra idé att en kommunwebb avpublicerar texter för att de är gamla? - jardenberg unedited | raw, pure, 100% Joakim Jardenberg...

Är det en bra idé att en kommunwebb avpublicerar texter för att de är gamla? - jardenberg unedited | raw, pure, 100% Joakim Jardenberg...:

"Är det en bra idé att en kommunwebb avpublicerar texter för att de är gamla? Den enkla frågan i rubriken utlöste en störtflod av synpunkter på Twitter och Facebook under kvällen igår. Härligt, det är när vi diskuterar som vi kommer framåt. Jag inleder med en kort bakgrund. Igår klickade jag på en länk på Facebooksidan för Helsingborgs stad. Den handlade om eldningsförbudet på Valborg och det framgick också av …"

Skriv gärna kommentarer och debattera vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com