20 jan. 2011

DN debatt växer snabbast på Twitter - men NSD twittrar mest

DN debatt växer snabbast på Twitter - men NSD twittrar mest:

"Medan Expressen hävdar att man är störst på papper och Aftonbladet att man allra minst är överlägsna på nätet och i mobilen så har Hans Kullin på bloggen Sociala Medier undersökt vilka svenska medier som är störst på Twitter.

Störst av alla är Kulturnyheterna, som är enda svenska medium som har ett twitterkonto med över 5 000 följare. (Utan jämförelser i övrigt kan man notera att @NYTimes har drygt 2,8 miljoner följare.) Men de som växer snabbast är DN Debatt. En titt på den fullständiga listan, som innefattar 197 svenska medier, ger några mer övergripande insikter om svenska dagstidningars - och läsares - förhållande till Twitter:"

Skriv gärna kommentarer och debattera vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com