2 feb. 2012

Tror snabbt i den första tror kvartalsvisa 2012

orden kommer att skrivas på Blogger och 48 timmar video kommer att överföras till YouTube. Världen går snabbare än någonsin tidigare att föra oss omedelbar åtkomst och split-second anslutningar till människor och information.

Hastigheten är viktig i teknik, men lika viktiga i verksamheten. Konsumenternas förväntningar stiger som vi lär sig att ta hastighet för beviljats. dagens e-post är morgondagens Snigel-post. I vår hyper realtid värld, nanosekunder roll – vilket innebär som vi måste ifrågasätta gamla antaganden. Hur ska vi bemöta konsumenternas förväntningar som efterfrågan på omedelbar tillgång till allt intensivare? Hur kommer vi hålla jämna steg i en värld som flyttar web hastighet?

Hastighet nyemission av tror kvartalsvisa undersöker dessa frågor och mycket mer. Våra SVP av Engineering Urs Hölzle delar våra ansträngningar för att skynda på Internet, medan Astro Teller, direktör för nya produkter, drömmar om de fantastiska uppfinningar som dessa förbättringar kommer att släppa lös. Paul Gunning, CEO för Tribal DDB, talar om ökningen av realtid marknadsföring. Och journalisten Jeff Jarvis undrar om vi är verkligen det snabbt trots allt.

Vi hoppas du gillar frågan. Låt oss veta vad du tycker om

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com