27 jan. 2012

Sverige är ett av världens mest app-tokiga länder

type='html'>Den här veckan firar vi att det nu har laddats ner 10 miljarder appar från Android Market! Vi har sett en tillväxttakt med 1 miljard nedladdningar per månad sedan mars 2011, då vi var uppe i 3 miljarder nedladdningar. 7 miljarder nedladdningar har alltså gjorts sedan mars och vi är oerhört förväntasfulla inför hur tillväxttakten kommer att se ut under 2012.

För att fira att vi nått 10 miljarder nedladdningar erbjuder vi tillsammans med några av våra apputvecklare ett urval av schyssta appar för endast 1 krona styck. Vi lägger till nya appar varje dag och kampanjen fortsätter i cirka en vecka framåt.Sverige är i dag världens sjätte mest app-tokiga land efter länder i Asien och USA och den mest populära tiden att ladda ner appar är klockan 21.00 på kvällen och helst laddar man ner spel (25.6%), verktyg (11.17%) och underhållningsappar av olika slag (12.2%).

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Skriv gärna kommentarer om vad just du tycker om detta inlägget. Men kom ihåg att du är personligen, och helt hållet själv totalt juridiskt ansvarig för innehållet i ditt inlägg. MVH www.2B4Y.com